Un autobús urbà atropella mortalment un home en una cruïlla de l’Eixample de Barcelona

Archivo / Arxiu

Un home de 85 anys ha mort atropellat per un autobús urbà per causes que s’estan investigant, informa l’Ajuntament de Barcelona. El succés s’ha produït minuts abans de dos quarts de la tarda a la confluència dels carrers Villarroel i Còrsega, a l’Eixample barceloní. En l’accident cap dels ocupants de l’autobús ha patit lesions. L’Ajuntament ha mostrat el seu pesar per la mort del ciutadà i ha traslladat el seu condol a la família del mort, al mateix temps que reafirma el seu compromís per reduir els accidents de trànsit a la ciutat.

La Unitat d’Investigació i Prevenció de la Accidentabilitat (UIPA) de la Policia Municipal de Barcelona s’ha fet càrrec de la investigació, que s’ha iniciat per conèixer les causes de l’accident, informa el consistori.

Port de Tarragona