Un vigilant del metro de Barcelona és apunyalat i colpejat per dos passatgers, que van ser detinguts després a punta de pistola al carrer

La detenció de l'agressor s'ha produït al carrer, en les proximitats de la boca de Paral·lel. / G.M.

Un vigilant de seguretat del metro de Barcelona ha patit ferides d’arma blanca a l’intentar mediar en una discussió entre un grup de joves, informa Mossos d’Esquadra. Quan ja semblava que s’havia posat fi al conflicte, ocorregut a dos quarts d’aquesta matinada, un d’ells s’ha tret una navalla de la butxaca i ha atacat a l’empleat de seguretat, mentre que un altre jove li donava cops. L’empleat ha pogut protegir-se les zones vitals, com el cap, el cor o l’estómac, cap a on es dirigia l’atac. El vigilant ha sofert profundes ferides als braços gràcies a la seva rapidesa i fortalesa. Els agressors han fugit pel carrer, on una patrulla de Mossos els ha detingut arma en mà. Les ferides sofertes per la víctima no fan témer per la seva vida.

Port de Tarragona