Un vigilant del metro de Barcelona és apunyalat i colpejat per dos passatgers, que van ser detinguts després a punta de pistola al carrer

La detenció de l'agressor s'ha produït al carrer, en les proximitats de la boca de Paral·lel. / G.M.

Un vigilant de seguretat del metro de Barcelona ha patit ferides d’arma blanca a l’intentar mediar en una discussió entre un grup de joves, informa Mossos d’Esquadra. Quan ja semblava que s’havia posat fi al conflicte, ocorregut a dos quarts d’aquesta matinada, un d’ells s’ha tret una navalla de la butxaca i ha atacat a l’empleat de seguretat, mentre que un altre jove li donava cops. L’empleat ha pogut protegir-se les zones vitals, com el cap, el cor o l’estómac, cap a on es dirigia l’atac. El vigilant ha sofert profundes ferides als braços gràcies a la seva rapidesa i fortalesa. Els agressors han fugit pel carrer, on una patrulla de Mossos els ha detingut arma en mà. Les ferides sofertes per la víctima no fan témer per la seva vida.