Detingut per homicidi el conductor que va envestir el motorista que va morir ahir al Prat

Lugar donde se produjo el suceso mortal. / Mossos

Vam informar d’aquesta notícia com un accident més dels que tenen lloc a la xarxa viària catalana, però pel que sembla va ser un fet intencionat. JGP, de 38 anys, va morir quan un turisme va envestir, ahir diumenge, quan circulava per la B-20 pel Prat de Llobregat, segons informa l’àrea de Trànsit de Mossos d’Esquadra, que ha detingut per homicidi el conductor del vehicle . L’arrestat és un home de 49 anys, veí de Sabadell, que va donar positiu en la prova de metamfetamina. Segons els testimonis del succés, minuts abans de les dotze i mitja del migdia el conductor del cotxe i el motociclista van mantenir una discussió mentre circulaven. La víctima va caure a la calçada i es va colpejar contra la tanca de protecció de la carretera, morint a l’instant.

Quan la patrulla de trànsit va arribar al lloc del presumpte accident va trobar el turisme i la motocicleta implicats, així com altres usuaris de la via que havien estat testimonis dels fets.

Immediatament van demanar suport sanitari, ja que el conductor de la motocicleta es trobava inconscient i estès a la via. Un cop personats els serveis sanitaris no van poder més que certificar la mort del motorista.

Així mateix, els agents de trànsit van recollir el testimoni de diversos usuaris de la via, presents en el lloc, que manifestaven haver vist la col·lisió final com els fets previs. Segons les seves manifestacions, els conductors dels dos vehicles van tenir diferències mentre circulaven fins que el conductor del turisme va topar amb el motorista i el va fer caure a la via, on es va colpejar de manera violenta amb la tanca de protecció i allà mateix va morir.

Com a resultat de les tasques d’investigació, realitzades en primera instància pels agents de trànsit, on es va recollir el testimoni coincident de quatre persones, més els rastres i les marques per impacte en els vehicles implicats, es va detenir el conductor del turisme per un delicte d’homicidi i van evitar que el fet quedés com un accident de trànsit quan es tractava d’una conducta homicida. A més, en les proves de detecció de drogues obligatòria per a qualsevol implicat en un accident de trànsit, el detingut va donar positiu en metamfetamina.

A partir de la detenció del conductor pel delicte d’homicidi s’ha fet càrrec de les actuacions la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud. El conductor està detingut en dependències policials a l’espera de passar a disposició judicial.

Mor el conductor d’una motocicleta a la B-20, al Prat de Llobregat

 

Port de Tarragona