La Guàrdia Civil investiga dues persones per conduir mentre mantenien relacions sexuals

La Guàrdia Civil investiga dues persones per delicte contra la Seguretat Vial per conduir de manera manifestament temerària, ja que mantenien relacions íntimes mentre una de elles conduïa, informa l’Institut Armat. El passat dia 18 de setembre el Grup d’Investigació i Anàlisi de Trànsit del Subsector de Trànsit de Segòvia va tenir coneixement de l’existència d’un vídeo que circulava a les xarxes socials en què es podia observar com suposadament el conductor d’un turisme mentre conduïa mantenia relacions íntimes amb el seu acompanyant.

El vídeo original, el qual va ser remès a l’autoritat judicial, té una durada de 32 segons, va ser gravat en una via d’alta capacitat on s’apreciaven tres carrils. El vehicle on succeeixen els fets circulava pel carril central i sobre les marques vials de delimitació dels carrils. La via va ser identificada com l’autopista AP-6. Després de les gestions realitzades pel Grup de Recerca del Subsector, es va poder determinar que el video va ser gravat a la tarda del dissabte dia 15 de setembre sobre la zona del quilòmetre 80 de l’esmentada via, terme municipal de Villacastín i Partit Judicial de Santa Maria la Real de Neva.

Després de la visualització d’una gran quantitat d’hores de gravació de les càmeres de control de trànsit es va poder localitzar el vehicle i confirmar la identitat del conductor, podent constatar que resideix a la província de Madrid, per la qual cosa es van continuar les actuacions tendents a la localització, investigació i presa de manifestació dels presumptes responsables.

Els investigadors van localitzar el domicili del presumpte responsable, procedint a la comunicació dels fets que s’investiguen i informar al conductor del turisme que se’l considera suposat autor dels mateixos, reconeixent els mateixos i identificant al seu acompanyant, que també va ser investigada pels fets que es descriuen (conduir de forma manifestament temerària).
La conducció temerària és l’exponent de la conducció més inapropiada i crea un concret perill per a la vida pròpia i de la resta dels usuaris de la via, augmentant exponencialment la possibilitat de patir un sinistre vial.

Aquesta conducta al volant podria comportar administrativament fins a 500 euros de sanció i penalment podria ser castigada amb les penes de presó de 6 mesos a 2 anys i privació del dret a conduir vehicles de motor i ciclomotors per temps superior a 1 i fins a 6 anys. L’atestat instruït ha estat remès al Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 de Santa María de Neva, juntament amb el vídeo original dels fets.

Port de Tarragona