Guàrdia Urbana de Barcelona deté cinc persones per un intent de segrest a Nou Barris

Efectius de la Guàrdia Urbana de Barcelona van detenir ahir cinc persones, presumptes autors d’un intent de segrest al districte de Nou Barris.

L’actuació policial es va iniciar quan una patrulla que realitzava una ronda a peu pel carrer Pare Rodés, es va trobar amb dues persones barallant-se i, en intervenir, un d’ells va explicar a la policia que l’altre estava intentant retenir-lo i ficar-lo dins d’un cotxe i agredir-lo, per motius relacionats amb el tràfic de drogues.

Aquesta persona va indicar als agents que l’altre implicat en la baralla estava acompanyat per quatre individus més, i que la seva intenció era segrestar-ho. En el moment dels fets, aquestes persones es trobaven prop de la zona on s’havia succeït la baralla, un fet que ha permès la detenció de tots ells. El denunciant també va identificar el vehicle en què presumptament volien retenir-lo.

Els agents, que van haver de demanar reforços, van comprovar que el vehicle assenyalat per la presumpta víctima constava en una denúncia prèvia, recollida per agents de la Unitat Territorial de Sant Martí, en el qual unes persones havien explicat que havien vist com algú era introduït a la força i agredit.

Als cinc homes detinguts se’ls imputa un delicte d’intent de segrest. Quatre d’ells tenen antecedents penals. La Guàrdia Urbana també ha intervingut el vehicle assenyalat, i un altre cotxe propietat d’un dels detinguts, que han quedat sota custòdia dels Mossos per a la investigació.

Port de Tarragona