Un mosso de paisà deté dos homes que van robar a una dona en sortir de declarar davant del jutge per un altre robatori

Un agent dels Mossos d’Esquadra de paisà ha aconseguit aturar, amb ajuda d’alguns transeünts, a dos homes que pegaven una tirada a una dona gran. Es tractaria d’un fet delictiu quotidià si no fos perquè els individus, de nacionalitat marroquina, sortien de declarar davant del jutge per un altre robatori amb violència comès dimarts al barri de Sant Martí de Barcelona. L’arrest s’ha produït aquesta tarda a la Ciutat de la Justícia de Barcelona i els detinguts han estat portats -de nou- a les dependències policials on tornaran a fer el mateix recorregut.

Els delinqüents es van apropiar d’una cadena, que han arrencat a una dona de 88 anys del coll. Gràcies als testimonis i al policia, s’ha pogut tornar la cadena a la víctima del robatori. El delicte pel qual havien estat portats davant del jutge era pel robatori d’un telèfon mòbil a dos turistes de nacionalitat holandesa.

Port de Tarragona