Troben els cadàvers d’una dona gran i del seu fill en un pis del barri de la Roureda de Sabadell

En un pis d'aquest bloc de pisos del numero 2 del carrer Tosses van morir les dues persones. / GM.

Policia Local de Sabadell i Bombers de la Generalitat van accedir dimecres passat a un pis del barri de la Roureda de Sabadell a petició dels veïns, on van trobar els cossos sense vida d’una dona gran i un home. Es tractava d’una mare, de 82 anys, i del seu fill, de 56, que es trobaven feia dies en l’habitatge del número 2 del carrer Toses de la cocapital del Vallès Occidental. Van ser els veïns els que van alertar de l’olor intens que sortia de l’habitatge. Pel que sembla, seria el fill el que moriria primer, i la dona, dependent d’ell, havia d’haver mort dies després. S’està pendent dels resultats de les autòpsies, encara Mossos d’Esquadra no van apreciar en la inspecció tècnica ocular signes de violència o criminalitat a les morts.

Port de Tarragona