Un ferit greu en xocar una patrulla dels Mossos contra un vehicle durant una persecució a Sant Sadurní d’Anoia

Autoria de la foto: el cargol

La persecució policial d’un conegut delinqüent de la zona de l’Alt Penedès es va saldar amb un xoc entre el cotxe patrulla i un vehicle, que va bolcar a conseqüència de la col·lisió. Els fets van passar la tarda d’ahir, dijous, a la carretera que connecta Vilafranca del Penedès amb Sant Sadurní d’Anoia. El conductor del cotxe bolcat va patir lesions greus, i va ser traslladat en helicòpter a un centre sanitari. Com a conseqüència de l’accident, l’home que fugia va aconseguir evadir l’assetjament policial. Es tracta d’un individu pertanyent a una família que atemoreix els veïns de la Granada. En aquesta ocasió, la intervenció policial era conseqüència de la conducció temerària que duia a terme el perseguit pel centre d’aquesta població, una de les moltes activitats incíviques que protagonitza el clan durant l’any.

Port de Tarragona