Una gironina de 33 anys, quarta víctima mortal a les carreteres catalanes al cap de setmana

S.E.P., de 33 anys i veïna de Girona, va morir  la tarda d’ahir en un accident de trànsit ocorregut a la C-25, l’Eix Transversal, al seu pas pel terme de Manresa, informa el Servei Català de Trànsit (SCT). Es tracta de la quarta víctima mortal a la carretera aquest cap de setmana. Els Mossos d’Esquadra va rebre l’avís a les 19:45 hores. Per causes que encara s’estan investigant, el turisme que conduïa la víctima va sortir de la via. Com a conseqüència de l’accident, la conductora i única ocupant del turisme va morir. Arran de la incidència, es van activar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i cinc ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Port de Tarragona