Operació de rescat de les possibles víctimes de Boeing 737 amb 188 persones a bord que s’ha estavellat al mar a Indonèsia

Embarcacions de rescat patrullen per la zona on es preveu que s’ha estavellat un avió que ha desaparegut del radar minuts després d’enlairar de l’aeroport de Yacarta a les 23:20 (hora espanyola). Les autoritats d’Indonèsia van confirmar que l’avió desaparegut de la companyia local de baix cost Lion Air es va estavellar al mar de Java, amb 188 persones a bord. El vol havia d’acabar a la població de Pangkal Pinang. El pilot va sol·licitar tornar a l’aeroport minuts després d’enlairar-, però pel que sembla per un problema tècnic no va arribar a fer-ho i va caure al mar. Els equips de rescat utilitzaran rastrejadors de freqüència, sonar i submarinistes per localitzar la caixa negra de l’aparell, les restes del qual ja poden ser vists en el lloc.

De moment no s’han comunicat si hi ha víctimes ni el nombre d’ells.

AMPLIAREM

Port de Tarragona