Set ferits a Batea, quatre d’ells sanitaris, per una fuita de gas i un al Vendrell a conseqüència de l’incendi d’un garatge

Archivo / Arxiu

Una fuita de gas ocorreguda en un domicili del carrer Calvari de Batea ha provocat 07:00 afectats, entre els quals es troben quatre sanitaris que havien acudit a atendre un dels ferits, que s’havia desmaiat. Tres dels ferits pertanyen al mateix nucli familiar i es troben en estat menys greu, mentre que els sanitaris han estat diagnosticats com a lleus. Sis dels intoxicats van ser traslladats a l’hospital de Móra d’Ebre i un a Sant Joan Despí, a l’hospital Moisès Broggi, que compta amb una càmera hiperbàrica per tractar aquests casos. Tres unitats de Bombers de la Generalitat i el mateix nombre del SEM van atendre l’emergència.

D’altra banda, aquesta mateixa nit (a les 2.45 hores) es va registrar un incendi en un garatge del nucli de Sant Salvador, al terme del Vendrell, que s’ha saldat amb un intoxicat pel fum que va produir el foc, iniciat per un problema en la instal·lació elèctrica del local. El ferit ha estat traslladat a l’hospital del Vendrell, informen Bombers, que van enviar tres dotacions per extingir l’incendi.

Port de Tarragona