Absolen per falta de proves l’acusat per l’homicidi d’un home que va morir apunyalat a l’Hospitalet de Llobregat

L’Audiència Provincial de Barcelona ha absolt Francisco Antonio Rodríguez Florián de la mort d’un home, apunyalat la matinada del 6 de juny de 2016 a l’avinguda Severo Ochoa de l’Hospitalet de Llobregat. El tribunal dicta aquesta sentència seguint el veredicte d’un jurat popular, que va considerar que les proves existents en el cas no li incriminaven. Rodríguez es trobava aquesta nit amb una altra persona, que no ha estat identificada, a la zona on es va cometre l’apunyalament, però no s’ha pogut provar que participés en l’agressió, segons consta en la sentència. El magistrat Juli Solaz fonamenta que no hi ha prova de càrrec que enervi la presumpció d’innocència que empara a qualsevol acusat.

El mort va patir dues punyalades al pulmó esquerre que van provocar la seva mort a l’hospital de Bellvitge dues hores després del seu ingrés. Les imatges de les càmeres de seguretat, a més de tres testimonis, dos d’ells protegits, que van declarar davant el tribunal del jurat, feien que fos indubtable que el processat es trobava a la zona on es va produir l’homicidi, però «no hi ha proves suficients per poder afirmar que l’acusat hagués participat en l’agressió ».

Port de Tarragona