Detingut l’expresident de la Federació Catalana de Futbol en una operació de la Guàrdia Civil contra la presumpta corrupció a la RFEF

Dependències de la FCF on avui s'ha fet l'escorcoll per part de la Guàrdia Civil.

L’actual vicepresident econòmic de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i expresident de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Andreu Subies, ha estat detingut a Barcelona el marc d’una actuació que persegueix la presumpta corrupció a l’entorn de la federació . El jutge de l’Audiència Nacional, Santiago Pedraz, ha ordenat sis escorcolls, entre els quals es troben la seu de la FCF i de la Mutualitat Catalana de futbolistes. Al costat de Subies ha estat arrestat Josep Contreras, exdirectiu de la FCF. Es tracta d’una peça separada del cas pel qual es va aturar en el seu dia Ángel María Villar.

Port de Tarragona