«Moncloa.com» publica una conversa «secreta» de María Dolores de Cospedal amb l’excomissari Villarejo a la seu del PP

Imatge d'arxiu d'una reunió de Cospedal al seu despatx.

El mitjà digital «Moncloa.com» ha revelat avui un nou enregistrament de l’ex comissari José Manuel Villarejo en la qual es fa pública una reunió «secreta» que va mantenir amb l’exsecretària general del Partit Popular, María Dolores de Cospedal. La reunió va tenir lloc el 21 de juliol de 2009, data en la qual ja es coneixia públicament el cas Gürtel. El mitjà publica que Cospedal es va preocupar que l’accés fins al seu despatx, a la setena planta de la seu del PP a Gènova, es produís de forma discreta. Així que el policia va accedir directament des del garatge de l’edifici, on va ser portat en un cotxe del partit. De fet, tots dos interlocutors demanen confidencialitat sobre la reunió. A l’edifici quedaven poques persones i no es trobava en el Mariano Rajoy. La pretesa discrecionalitat pel que sembla només va ser complerta per la número 2 del PP, ja que el comissari va gravar la conversa que avui el digital ha fet pública.

En l’últim capítol del serial d’enregistraments del comissari Villarejo es va saber que l’espòs de Cospedal feia setmanes veient-se en una cafeteria de Madrid, on obtenia informació privilegiada de la investigació sobre el cas Gürtel, segons va publicar ahir «Moncloa.com».

Port de Tarragona