Una propietària del Vendrell instal·la càmeres de seguretat a la casa i descobreix que l’assistenta de la llar li robava les joies

Una de les imatges on es podia veure l'empleada detinguda a la casa.

Els Mossos d’Esquadra han detingut una dona i un home de 55 i 31 anys, ambdós de nacionalitat espanyola i veïns de Coma-ruga, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força. El passat 22 d’octubre es va presentar a la comissaria del Vendrell una dona que volia denunciar assistenta de la llar que treballava a casa seva perquè tenia la certesa que li estava robant diners i joies. La víctima va instal·lar unes càmeres de seguretat al seu pis i va aportar una sèrie de gravacions que evidenciaven el moment en què la dona estava robant.

La víctima, quan va visualitzar les imatges, va demanar les claus de la casa a la dona qui no va reconèixer els fets. Amb la informació i les proves aportades per la víctima, els mossos van obrir una investigació que va permetre relacionar també al fill de la presumpta autora del robatori. Les indagacions policials van mostrar que el fill de la dona s’hauria encarregat de vendre en establiments de compravenda d’or del Baix Penedès les joies sostretes. Els detinguts van passar el 30 d’octubre a disposició del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Port de Tarragona