Maten de tres punyalades a un guàrdia civil que va mediar en una baralla a la ciutat extremenya de Don Benito

Un guàrdia civil ha moto apunyalat aquesta matinada durant una baralla que s’ha registrat en un pub de la localitat de Badajoz de Don Benito. L’agent anava de paisà i es trobava fora de servei, gaudint del pont, quan pel que sembla s’ha iniciat una baralla en la qual ell ha intermediat. Després identificar-se com guàrdia civil ha rebut tres punyalades per part d’un dels participants en la baralla. L’agressor ha fugit a bord d’un BMW model X6 de color blanc que s’està buscant en aquests moments. per part de la Policia Nacional, Policia Local i Guàrdia Civil. El succés s’ha registrat cap a les dues de la matinada i malgrat les intenses tasques de reanimació per part dels sanitaris -que han estat una hora duent a terme la reanimación- no s’ha aconseguit salvar la vida. La víctima prestava servei a la localitat de Zarautz, a Guipúscoa.

AMPLIACIÓ:

La Policia Nacional ha detingut quatre persones acusades de l’homicidi. El mort és Juan Francisco Lozano Díaz, de 50 anys.

Port de Tarragona