Una parella de joves salven les seves vides al aferrar-se a un arbre després de ser arrossegats pel riu Ter a Torelló

El rescate se ha producido de noche y el GRAE ha podido acceder a los jóvenes a través de cuerdas. / Bombers

Bombers de la Generalitat han rescatat aquesta matinada a una jove de 20 anys i un noi de 19, que van ser arrossegats per les aigües del Ter mentre circulaven en cotxe per un camí de Torelló. El fet ha ocorregut a les quatre de la matinada en un lloc conegut com camí de Sant Hipòlit. Els ocupants del vehicle van poder sortir d’ell i aferrar-se a un arbre, d’on van ser rescatats amb cordes pels efectius de set dotacions de Bombers GRAE i GRAE subaquàtic sense que patissin ferides de consideració. No obstant això, van ser evacuats a l’hospital de Vic amb hipotèrmia i contusions, segons informa el cos d’extinció de la Generalitat.

Port de Tarragona