Detingut a Olot un menor que seria l’agressor sexual que va actuar des del mes d’agost contra sis dones d’edat avançada

Els Mossos d’Esquadra han detingut un menor, veí d’Olot, com a presumpte autor de sis casos d’agressions i abusos sexuals comesos des del passat mes d’agost a la capital de la Garrotxa. El cas va arribar a causar l’alarma a la població, ja que els casos detectats es van produir des del 7 d’agost fins al 10 d’octubre. El jove solia acorralar les víctimes i realitzava tocaments a les dones en les seves parts íntimes mentre ell es masturbava. Després de setmanes d’investigació, la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Policia catalana va aconseguir identificar el presumpte autor d’aquests fets. El detingut ha de personar-se davant la Fiscalia de Menors per declarar dilluns.

Un violador que actua de nit, i que ja ha comès cinc agressions sexuals, causa l’alarma a Olot

Port de Tarragona