FLASH: S’intensifiquen les tasques de recerca de víctimes en els dos edificis que s’han desplomat a Marsella

Foto: Pollicía de Marsella

Quaranta bombers pertanyents a una vintena de dotacions dels Bombers de Marsella participen, al costat de forces policials i sanitàries, en la recerca de víctimes a conseqüència de l’enfonsament de dos edificis a dos quarts d’aquest matí al centre de la ciutat francesa. De moment tan sols s’han registrat dos ferits, però es creu que el nombre de víctimes pot ascendir considerant que una dotzena de persones podien trobar-se en l’interior de les finques esfondrades. Els edificis tenien cinc plantes i havien estat inspeccionats en els últims dies per tècnics causa de la sospita que es trobaven en una situació estructural feble.

AMPLIAREM

Port de Tarragona