Detingut el propietari d’un habitatge del Vendrell que va publicar un anunci fals a nom de la seva inquilina oferint serveis sexuals

El Mossos d’Esquadra han posat a disposició judicial dissabte un home de 53 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Barcelona, com a presumpte autor de la publicació d’un anunci fraudulent oferint els serveix sexuals a nom de la seva inquilina a canvi de diners. Per aquest fet, està acusat dels delictes de descobriment i revelació de secrets i injúries.

Els Mossos d’Esquadra van rebre una denúncia aquest mes de juliol on una dona manifestava que estava rebent moltes trucades al seu telèfon mòbil en relació amb l’anunci fals. La víctima va relatar als agents que sospitava del propietari de l’immoble on residia amb qui anteriorment havia tingut problemes econòmics.

Així mateix, la dona va manifestar-los que aquest anunci li havia provocat no poder fer vida normal per la gran quantitat de trucades rebudes de caire sexual i perquè també es publicava la direcció on vivia amb la seva filla menor d’edat. Arran d’aquest fet, els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació que va permetre localitzar la plataforma virtual on estava publicat l’anunci i, amb el corresponent manament judicial, localitzar el terminal des del qual s’havia creat l’anunci.

Finalment, la policia va identificar i detenir al Vendrell el propietari del terminal que coincidia amb la persona que li tenia llogada la casa. El titular del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Port de Tarragona