Detingut i ingressat a presó un home per tres atracaments comesos en quinze dies a estancs dels barris de Ponent de Tarragona

Imatage d'una càmera de seguretat d'un dels establiments atracats. / Mossos

Els Mossos d’Esquadra de Tarragona han ingressat a presó per ordre judicial a un individu, de 42 anys i veí de la ciutat, presumpte autor de tres atracaments comesos a estancs dels barris de Ponent en els últims quinze dies. El lladre entrava armat amb un ganivet i amenaçava els treballadors per emportar-se la recaptació de la caixa, motiu pel que està acusat policialment de robatori amb intimidació a establiment.

El primer fet es va produir el passat 14 d’octubre al migdia en un estanc del barri de Bonavista. Un home va entrar a un estanc vestit amb un gorra i ulleres de sol i va saltar el taulell. Armat amb un ganivet, l’home va amenaçar les treballadores per sostraure la recaptació de la caixa enregistradora. Davant d’aquest fet, els mossos van obrir una investigació per poder identificar i detenir l’autor.

El mateix establiment va patir un segon robatori amb el mateix «modus operandi» només vuit dies després. Segons la investigació, es tractava del mateix individu que, aquesta vegada, va utilitzar un ganivet diferent per intimidar els treballadors i tornar a emportar-se la recaptació del dia.

El tercer robatori es va produir en un establiment al barri tarragoní de Torreforta el passat 29 d’octubre a les vuit de la tarda. La descripció de l’autor i la seva manera d’actuar també coincidia amb l’autor dels dos robatoris anteriors.

Gràcies a les gestions d’investigació, els agents van poder identificar el presumpte autor dels robatoris i localitzar-lo aquell mateix dia al barri de Campclar. Els mossos van detenir-lo i en l’escorcoll li van localitzar amagats els diners sostrets a l’establiment de Torreforta.

El detingut, que acumulava cinc antecedents policials, va passar l’1 de novembre a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar el seu ingrés a presó. La investigació continua oberta ja que els mossos no descarten poder relacionar el detingut amb altres robatoris que s’haurien produït durant les darreres setmanes.

Port de Tarragona