Dos individus intenten segrestar una nena de vuit anys a prop d’una escola de Sant Carles de la Ràpita

Moment de la detenció dels dos individus. / Foto: Aguaita.com

Dos individus han estat detinguts per la Policia Local de Sant Carles de la Ràpita després de perpetrar l’intent de segrest d’una nena de vuit anys a les proximitats del col·legi Carles III de la localitat, informa el digital Aguaita.com

El succés s’ha produït poc abans de començar les classes i davant altres nens i pares que acudien al centre educatiu. Aquests testimonis han declarat a Aguaita.com que dos homes han coaccionat a una mare, amenaçant-la amb portar-se a la nena. Això ha provocat una discussió que ha els veïns han intentat frenar. La Policia Local, que regula la seguretat del trànsit davant l’afluència de nens al voltant de l’escola, han iniciat una persecució dels dos individus, que han pogut aturar no gaire lluny del lloc on s’ha produït l’amenaça.

Els detinguts han estat traslladats a la comissaria de Mossos d’Esquadra d’Amposta, on s’ha obert una investigació per aclarir els fets. Segons les mateixes fonts, un dels detinguts és de nacionalitat romanesa i l’altre espanyola i procedien de Castelló.

ACTUALITZACIÓ 9/11: El jutjat d’instrucció 3 d’Amposta ha rebut avui els dos detinguts en relació a un intent de segrest d’una menor a Sant Carles de la Ràpita.
Després de la declaració la magistrada ha acordar la presó provisional comunicada i sense fiança. La causa està oberta per un delicte de segrest a menor d’edat en grau de temptativa i un delicte de tinença il·lícita d’armes.

Port de Tarragona