Un motorista mor en un xoc frontal contra un tot-terreny a la N-340, a l’altura de Cala Romana de Tarragona

La cruïlla on s'ha produit l'accident, minuts després del xoc. / Foto: Diari Més

Un motorista ha perdut la vida minuts abans de les cinc d’aquesta tarda en un accident de trànsit que s’ha produït a la N-340, a l’altura del barri tarragoní de Cala Romana. El vehicle que conduïa la víctima ha xocat frontalment contra un tot-terreny en els accessos des de la carretera Nacional a la zona residencial. Dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), dues dotacions de Bombers de la Generalitat i dues patrulles de Mossos d’Esquadra (que investiguen l’accident) van atendre l’emergència. La via ha quedat tallada en els dos sentits inicialment, encara que posteriorment ha quedat afectat tan sols en sentit sud.

AMPLIACIÓ: La víctima mortal és el exregidor de Torredembarra Ignasi Duran Bladé, de 40 anys.

Port de Tarragona