Detenen a Terrassa un franctirador que planejava atemptar contra el president del Govern

Els Mossos d’Esquadra han detingut un veí de Terrassa que planejava temptar contra el president del Govern, Pedro Sánchez, segons el diari Público, que afegeix que la Moncloa no va voler que es conegués l’operació policial. L’arrestat és Manuel Murillo, de 63 anys, que ja es troba empresonat a la presó de Can Brians 2. Es tracta d’un vigilant jurat que, per la seva condició d’agent de seguretat, disposava de llicència d’armes i era tirador esportiu, va buscar còmplices a través d’Whatssapp. Una de les usuàries d’aquest grup va alertar la policia catalana, que va realitzar un registre al seu habitatge, on va trobar 16 armes de foc, inclosos rifles de precisió i un subfusell d’assalt.

L’expert tirador pretenia venjar l’ordre d’exhumació de les restes de Franco, que l’Executiu preveu properament.

Port de Tarragona