FLASH: Un conductor perd el control del vehicle a la travessera de Gràcia de Barcelona i atropella quatre persones, entre elles una nena de deu anys

El conductor d’un cotxe ha perdut el control del vehicle i ha envaït la vorera atropellant a quatre persones a la confluència dels carrers Travessera de Gràcia i Santaló, a Barcelona sobre les dos quarts de nou aquest matí. Entre els ferits es troba elles hi ha una nena de deu anys que ha resultat ferida molt greu i ha estat traslladada a l’hospital Sant Joan de Déu. El conductor podria haver patit un problema de salut que li hagi deixat inconscient mentre conduïa. El vehicle ha colpejat algunes motos estacionades i la terrassa d’un bar.

El succés ha causat l’alarma entre els vianants. Set ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han traslladat els ferits a centres sanitaris. El carrer ha quedat tallat al trànsit i la Guàrdia Urbana s’encarrega de la investigació del succés.

AMPLIAREM

Port de Tarragona