Una dona mor i tres persones més resulten ferides en un accident ocorregut a la A-2, al terme d’Esparreguera

Imagen de un accidente ocurrido también esta mañana en la AP-7 en Montmeló / Foto: antiradarcatala

Una dona ha perdut la vida en un accident de trànsit a l’A-2 en el qual també s’han registrat tres ferits, dos d’ells greus. El succés s’ha produït a l’altura d’Esparreguera poc després de les cinc de la matinada. Els ferits han estat traslladats a l’hospital de Bellvitge mentre que vuit patrulles de Mossos d’Esquadra han tallat dos carrils de la via, en direcció a Barcelona. Quatre dotacions del SEM i quatre de Bombers de la Generalitat també van assistir a l’emergència.

Per causes que encara s’estan investigant, s’han registrat dos accidents consecutius amb diversos turismes implicats al punt quilomètric 582 de l’A-2 en direcció Barcelona. Com a conseqüència d’un dels sinistres, ha mort atropellada una dona, la conductora d’un dels vehicles accidentats, que en aquell moment era fora del seu cotxe. La víctima mortal és J.P.D.Ch, de 49 anys, nacionalitat espanyola i veïna de Piera. A més, també hi ha hagut afectades dues persones ferides greus, traslladades a l’hospital de Bellvitge i una de lleu, traslladada a l’hospital de Martorell.

Arran de la incidència, s’han activat vuit patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques. Pel que fa a l’afectació viària, l’A-2 ha patit restriccions en els dos sentits fins a les 09.27 h aproximadament. El succés ha produït més de set quilòmetres de retencions.

Port de Tarragona