Dos agents de Mossos van disparar al conductor d’un cotxe robat que va intentar atropellar-los en ser descoberts durant un robatori a Pineda de Bages

Continua la recerca del conductor que va intentar atropellar dos agents de Mossos d’Esquadra de paisà que participaven en un dispositiu de prevenció de robatoris a Sant Fruitós de Bages ahir a la nit. Els agents van detectar un vehicle sospitós als voltants d’un habitatge de Pineda de Bages. En comprovar que es tractava d’un vehicle robat, es van acostar al cotxe per detenir el conductor, però aquest es va donar a la fuga intentant portar-se per davant als dos policies. Aquests, per evitar ser ferits, van realitzar alguns trets, que no s’haurien produït cap ferit i que no van aconseguir detenir el delinqüent.

Amb el vehicle identificat i la sospita que l’individu forma part d’una banda que comet robatoris a domicili a la zona, es va activar un important dispositiu per localitzar el delinqüent, sense que es tingui constància que hagi pogut ser localitzat encara (nit de dissabte 17 de novembre).

Port de Tarragona