La Policia deté tres persones mentre venien nou quilos de cocaïna al pàrquing d’un centre comercial de Madrid

Agents de la Policia Nacional van detenir in fraganti tres persones quan es disposaven a realitzar el lliurament de nou quilograms de cocaïna. En l’operació, conjunta de la Policia Nacional amb l’Oficina Americana de Madrid en la lluita contra la droga (DEA) i la Direcció Especialitzada contra el Narcotràfic de Colòmbia, s’ha aconseguit avortar una passada de droga en un pàrquing d’un centre comercial a Madrid.

La investigació va començar el passat mes d’agost quan, en el marc de la cooperació internacional contra el narcotràfic, agents de la Policia Nacional van començar una investigació conjunta amb l’agència antidroga dels Estats Units (DEA) i la Direcció Especialitzada contra el Narcotràfic de Colòmbia . Els agents van centrar les seves indagacions en una organització criminal, composta per ciutadans colombians establerts tant al seu país d’origen com a Europa, dedicats a introduir cocaïna a casa nostra a través de vols comercials per a la seva posterior distribució en el continent europeu.

Les indagacions dels agents de la Policia Nacional, i l’intercanvi d’informació policial internacional, van donar com a resultat la localització d’un enviament de la substància estupefaent a la ciutat de Madrid que anava a ser venuda de forma imminent. Així es va establir un dispositiu policial de vigilància que va conduir als agents fins al pàrquing d’una àrea comercial de la capital, on van detenir in fraganti els tres individus implicats en l’operació, frustrant així la venda de nou quilograms de cocaïna. A més de l’estupefaent, els agents van intervenir 1.300 euros en efectiu, nombrosos terminals telefònics i targetes SIM així com documentació.

Port de Tarragona