Segon motorista que perd la vida aquest cap de setmana, aquest cop un veí de Montmeló en un xoc en el nucli urbà de Granollers

L'accident s'ha produït en aquesta cruïlla, a l'entrada de Granollers.

Dos motoristes han perdut la vida en accidents de trànsit aquest cap de setmana. Hores abans de la mort d’un veí de Girona a Bàscara, s’ha conegut que un jove de 20 anys, veí de Montmeló, ha mort en xocar contra un cotxe en una cruïlla de Granollers, informa el 9Nou.cat. El xoc s’ha registrat a la confluència de l’avinguda de l’Estació del Nord i el carrer Joanor Martorell, a l’entrada a la població. El succés es va registrar a dos quarts de dues de la matinada passada. Els quatre ocupants del cotxe també van patir lesions lleus. Policia Local de Granollers, Bombers de la Generalita i Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) van auxiliar després de l’accident.

Port de Tarragona