Un mort i 44 ferits en descarrilar un tren de Rodalies a Vacarisses, Barcelona

Un passatger ha perdut la vida en descarrilar un comboi de rodalies de la línia R4 que transportava 131 persones entre Manresa i Sant Vicenç de Calders, on s’han registrat 44 ferits lleus. El descarrilament s’ha produït a l’altura del quilòmetre 32 de la carretera C-58, a prop del polígon Can Torroella, al terme de Vacarisses, a Barcelona. Quatre dels sis vagons han sortit de la via a conseqüència d’un despreniment que s’ha produït de matinada sobre la via.

Catorze dotacions de Bombers de la Generalitat i onze ambulàncies han atès l’emergència, a més de set patrulles de Mossos d’Esquadra, a més d’efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Els ferits han estat traslladats a Terrassa.

AMPLIAREM

Port de Tarragona