Troben sa i estalvi en un camí al veí de Calafell desaparegut dilluns al costat de la seva gossa

Bombers de la Generalitat comuniquen que Javier Ramonena, el veí de Calafell desaparegut dilluns, ha estat trobat sa i estalvi en una pista que condueix a unes vinyes, al Vendrell. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) l’ha traslladat a l’hospital del Vendrell en una ambulància, encara que en un primer reconeixement se li ha trobat en bon estat. Al costat de Javier es trobava la seva gossa, que ha estat lliurada a un familiar. El dispositiu en la seva recerca s’havia reactivat aquest matí i estava previst que participés en el dispositiu un helicòpter de Bombers de la Generalitat. En la recerca van participar Policia Local de Calafell, Policia Local del Vendrell, Mossos d’Esquadra i voluntaris.

 

Dispositiu d’emergència per trobar a un veí de Calafell i la seva gossa, desapareguts des del migdia d’ahir

Port de Tarragona