Una mare i la seva filla moren en un xalet de Colmenar de Oreja atacades pels seus propis gossos

Guàrdia Civil i Policia de Colmenar de Oreja custodien la porta del xalet on s'han produït les dues morts. / Emergencias C. Madrid

Una mare de 57 anys i la seva filla, de 41, han mort en un xalet de la població madrilenya de Colmenar de Oreja després de ser atacades per dos gossos propietat d’una de les víctimes. El succés s’ha produït en una urbanització d’aquesta localitat al migdia d’avui. Els marits de les dues dones han trobat els cossos al pati amb mossegades dels animals. La casa és de la mare, així com els cans, de la raça Dogo de Bordeus. Es desconeix què va poder haver impulsat als animals, que no consten com perillosos en la llista elaborada el 2002 pel Govern. Els familiars han hagut de ser atesos per crisis d’ansietat per efectius del SAMUR, que no han pogut fer res per salvar la vida de les dues dones.

Port de Tarragona