Un motorista mor a la Ronda de Dalt en un accident en què es van veure implicats un turisme i un camió

El conductor d’una motocicleta ha perdut la vida a la sortida 7 de la B-20, Ronda de Dalt de Barcelona, en un accident que ha provocat important retencions, informa la Guàrdia Urbana de Barcelona. El succés s’ha registrat a l’altura de Sant Gervasi minuts abans de les set d’aquesta tarda i, a més de la motocicleta, s’ha vist implicat un turisme i un camió. Malgrat que el xoc s’ha registrat en sentit Llobregat, l ‘ “efecte tafaner” ha provocat retencions en el sentit contrari -Besòs-. Fins minuts abans de les nou del vespre s’ha mantingut un carril tallat. Van actuar efectius de Guàrdia Urbana i SEM. Es van registrar diversos quilòmetres de retenció en tots dos sentits, a més de prohibir-se l’accés per les entrades 6 i 7 de la Ronda de Dalt.

Port de Tarragona