Detenen a Argentina el presumpte autor de la mort d’Eva Bou el passat mes de setembre a Borriol, Castelló

Efectius de la Guàrdia Civil, en col·laboració amb agents de la Policia Federal Argentina, han pogut detenir el presumpte autor de la mort d’Eva Bou, que va tenir lloc el passat dia 7 de setembre a la localitat de Borriol (Castelló), i sobre el qual pesava una ordre internacional de detenció dictada pel Jutjat de Violència sobre la Dona de Castelló. La Benemèrita tenia coneixement que el suposat autor de l’homicidi havia fugit a l’Argentina per eludir l’acció de la justícia espanyola.

Fruit de les investigacions es va poder esbrinar que podria trobar-se en la província de Missions d’aquest país, concretament a la seva capital Posadas, de manera que els guàrdies civils encarregats del cas es van desplaçar fins al lloc per col·laborar amb les autoritats policials argentines en la localització del fugit. Després de l’anàlisi de les gestions practicades, es va aconseguir ubicar la zona freqüentada pel buscat, per la qual cosa es va establir un ampli dispositiu a càrrec de la Policia Federal Argentina, donant com a resultat la seva detenció en el dia d’ahir.

Port de Tarragona