Els Mossos d’Esquadra detenen un conductor per circular a 215 km/h per l’autopista AP-7 a Reus

Agents pertanyents a l’àrea de Trànsit dels Mossos de Tarragona van detenir aquest divendres un home de 29 anys, de nacionalitat francesa i amb domicili a França, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit per circular per l’autopista a 215 km/h., una velocitat penalment punible.

A les 9.15h la Policia catalana va detectar un vehicle que circulava en sentit sud per l’AP-7 va ser detectat a 215 km/h. Tot seguit, van aturat el vehicle a la sortida de l’autopista a Salou i van detenir el conductor per circular a una velocitat que requereix que es posi en coneixement de l’autoritat judicial.  Després de declarar en seu policial, els mossos van deixar al detingut en llibertat amb la citació per comparèixer demà dilluns davant del Jutjat d’Instrucció número 1 de Reus. El detingut superava en 95 km/h la velocitat màxima permesa de la via establerta en 120 km/h, un excés de velocitat considerat un delicte penal.

Port de Tarragona