Condemnen el jugador del Barça Gerard Piqué a una multa de 48.000 euros per conduir sense tenir punts al carnet

El jugador de F.C. Barcelona, Gerard Piqué, ha estat condemnat avui per un delicte Contra la seguretat viària per conduir havent perdut tots els punts del seu permís, informa el Tribunal Superior de Justícia de Barcelona. La sentència és de conformitat, i per tant, ferma. Piqué ja havia arribat a un acord previ amb la Fiscalia. Malgrat això avui va haver de comparèixer davant el jutjat d’Instrucció número 27 de Barcelona, on ha reconegut els fets i ha acceptat la sentència imposada.

El jugador va ser aturat per una patrulla de la Guàrdia Urbana el 31 d’agost passat per haver comès una infracció. En comprovar el seu saldo de punts en el permís, es va comprovar que des del mes de desembre de 2017 conduïa sense poder fer-ho i conscient.

Port de Tarragona