L’autòpsia confirma que el cadàver trobat al pantà de Darnius Boadella és la víctima d’un fet criminal

El resultat de l’autòpsia realitzada al cadàver trobat dissabte passat al pantà de Darnius Boadella, a Girona, ha revelat indicis que es tracta d’un fet criminal. L’homicidi (o assassinat) s’està investigant per part de la Divisió d’Investigació Criminal de Mossos. La policia catalana va rebre l’avís a les 12.48 hores per part de dos pescadors que van veure el cadàver parcialment submergit en l’aigua. La víctima és un home d’uns 50 anys que presentava signes de violència i estava lligat a pedres amb la intenció, probablement, que quedés enfonsat. No obstant això, l’autor o autors de la mort no van haver de calcular bé el pes del llast, motiu pel qual el cos va sorgir a la superfície.

Es dóna la circumstància que entre el pantà de Darnius Boadella i el de Susqueda hi ha una distància d’uns quaranta quilòmetres. En Susqueda continua la investigació per determinar l’autoria del detingut.

Port de Tarragona