Els Mossos detenen el presumpte autor de cinc atracaments a comerços de Reus

Els Mossos d’Esquadra  van detenir aquest dilluns un home de 43 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Reus, com a presumpte autor de cinc robatoris amb intimidació en establiments comercials de la capital del Baix Camp, informa el cos policial.

La Policia catalana va iniciar una investigació arran del robatori que es va produir el passat 11 de novembre a la nit a l’hotel Gaudí de Reus. En aquell robatori, un individu va accedir a l’establiment quan a la recepció no hi havia cap client i va intimidar la treballadora per endur-se uns 300 euros. Mentre la policia feia les gestions oportunes per identificar l’autor, només tres dies després es va produir un segon robatori de característiques similars. En aquest cas, va ser en un establiment comercial del carrer del Vent on un home a punta de navalla i amb tapaboques va intimidar la treballadora per endur-se 100 euros.

A partir d’aquest robatori, el presumpte autor hauria comés fins a tres robatoris més fent servir el mateix modus operandi. Els robatoris es van produir també en establiments comercials els dies 23, 24 i 25 de novembre. Aquest últim fet va tenir lloc al matí en una farmàcia de la plaça Mercadal de Reus. Gràcies a diverses gestions i tot i que el presumpte autor cometia els robatoris a cara tapada, els mossos van poder identificar l’individu. Es tractava d’un home amb 14 antecedents policials, la majoria per delictes contra el patrimoni.

Un cop detingut, aquest dimarts a la tarda els mossos van fer una entrada i escorcoll al domicili del detingut i van localitzar la roba que havia utilitzat en els robatoris. Això ha permès relacionar el detingut amb els cinc robatoris amb intimidació ocorreguts durant el mes de novembre en establiments comercials de la ciutadà de Reus. El detingut ha passat avui a disposició del jutjat instrucció en funcions de guàrdia de Reus, el qual ha decretat el seu ingrés a presó.

Port de Tarragona