Els Mossos detenen l’autor d’un homicidi comès el passat mes de juny a Santa Coloma de Gramenet

Agents de la Divisió d’Investigació Criminal de Mossos han detingut un jove de 20 anys, de nacionalitat dominicana i veí de Barcelona, ​​com a presumpte autor de la mort d’un altre jove el passat 11 de juny a Santa Coloma de Gramenet, informa el cos policial . A les sis de la tarda d’aquell dia es rebia l’avís que un jove es trobava ferit greu en un habitatge de Santa Coloma, on la policia catalana i els serveis sanitaris del SEM res van poder fer per salvar la vida. La víctima era un home de 32 anys, de la mateixa nacionalitat que l’ara detingut, que va ser ferit per arma de foc.

Dilluns passat, 26 de novembre, es va establir un dispositiu policial que va permetre detenir el suposat homicida i realitzar un registre en els domicilis que tenia a Barcelona. En un dels habitatges es va trobar una arma detonadora que havia estat modificada per disparar munició real, de la qual també es va confiscar una gran quantitat. El detingut passarà a declarar davant del jutge durant aquest matí per les acusacions policials d’homicidi dolós i tinença il·lícita d’armes.

Un home mor com a conseqüència d’un tret rebut quan obria la porta del seu domicili a Santa Coloma

Port de Tarragona