Una forta explosió destrossa part d’un restaurant de Sant Carles de la Ràpita

Foto: Aguaita.cat

Una explosió, les causes es desconeixen de moment, ha afectat un restaurant de la localitat de Sant Carles de la Ràpita, al sud de Tarragona. La deflagració ha provocat importants danys en l’establiment que es trobava en aquests moments tancat, motiu pel qual no s’han registrat danys personals. La forta detonació ha provocat que les vidrieres exteriors hagin sortit comiats cap al carrer. El succés ha tingut minuts després de dos quarts de quatre de la tarda. Quatre dotacions de Bombers de la Generalitat han acudit al lloc, juntament amb Mossos d’Esquadra que han iniciat una investigació per conèixer l’origen de l’explosió, que ha provocat un foc que ja ha estat extingit. Cap habitatge ni comerç veí ha patit danys.

Port de Tarragona