Una dona mor en l’incendi en un habitatge del passeig de la Zona Franca de Barcelona aquesta matinada, on també hi ha hagut dos ferits

Una dona de 64 anys ha mort en un incendi ocorregut en un habitatge del passeig de la Zona Franca de Barcelona minuts abans de les tres d’aquesta matinada passada, informa l’Ajuntament de Barcelona. L’incendi ha estat extingit per set dotacions de Bombers de Barcelona. Segons la mateixa font, dues persones més han resultat afectades, una d’elles ha estat traslladada a un centre hospitalari per intoxicació de fum i cremades al cos. Un altre dels ferits ha estat atès al lloc de l’incendi.

Al domicili de la víctima hi vivien tres persones més, una d’elles menor d’edat, que han estat acollits pel Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB). Durant l’extinció de l’incendi s’ha hagut de tallar el passeig de la Zona Franca de Barcelona, ​​a la confluència amb el carrer Foc, trànsit que s’ha reprès a les 4,20 hores d’aquesta matinada. Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació de les causes de l’incendi.

Port de Tarragona