Un camioner ferit en un xoc amb dos turismes a l’autopista AP-7, al terme de la Riera de Gaià

Els Bombers fent tasques d'excarceració per treure al camioner ferit. / Foto: Bombers de la Generalitat

Un camió ha patit una sortida de via a l’AP-7, al seu pas per Tarragona. Concretament, l’accident ha tingut lloc al punt quilomètric 235, entre la Riera de Gaià i Altafulla. La sortida de via del camió ha provocat un accident implicant a dos turismes més i deixant ferit el camioner, de moment no es coneix l’estat de gravetat en què es troba, segons apunten des del Servei Català de Trànsit.

El servei d’emergències ha rebut un avís per accident a un quart d’una del migdia i ha activat quatre dotacions dels bombers i diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra i ambulàncies del SEM. Els Bombers han hagut de fer tasques d’excarceració per treure el camioner de la cabina on havia quedat atrapat. Els Mossos han tallat dos carrils de l’autopista, un en cada sentit, provocant «petites aturades» en els dos sentits de la marxa, segons han informat fonts del Servei Català de Trànsit. El SEM ha traslladat el ferit a l’Hospital Joan XXIII