Un conductor mor després de conduir temeràriament per Sant Feliu i Esplugues, en una actuació amb 4 mossos ferits i 6 vehicles danyats

Una operació policial que pretenia detenir a un home que conduïa temeràriament per Sant Feliu, i Esplugues de Llobregat, aquesta passada matinada ha acabat amb la mort del conductor, informa el cos de Mossos d’Esquadra. La policia catalana informa que en l’actuació han patit lesions quatre agents i sis vehicles han quedat danyats.

Mossos d’Esquadra van establir un dispositiu aquesta matinada per poder aturar un vehicle que conduïa temeràriament pels carrers de Sant Feliu i Esplugues de Llobregat, «posant en greu risc de forma imminent a la ciutadania». En l’operatiu per interceptar el conductor van participar agents de les comissaries de Sant Feliu, Esplugues, als quals es van unir patrulles de Cornellà de Llobregat. Un cop detingut el vehicle, el conductor va ser atès pels sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que no han pogut evitar la seva mort.

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) han obert una investigació per determinar les causes que van portar a l’incident i la víctima mortal. No s’ha informat sobre les causes de la mort.

Port de Tarragona