FLASH: Quatre hospitalitzats, dos en estat crític, després d’un tiroteig a Nou Barris, a Barcelona

Archivo / Arxiu

Quatre  persones han ingressat a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona després d’haver patit ferides d’arma de foc en un tiroteig que s’ha registrat aquest matí al districte de Nou Barris de Barcelona. Dos dels ferits estan en estat crític, un d’ells molt greu i un quart de greu. El succés ha tingut lloc a dos quarts d’onze a la confluència del passeig d’Urrutia i el carrer Montagut quan s’ha produït un enfrontament entre bandes gitanes. L’autor dels trets ha fugit en un vehicle, la matrícula ha pogut identificar per agents de la Guàrdia Urbana, que han passat la investigació a mans de Mossos d’Esquadra per localitzar i detenir l’autor dels trets. El temor a que existeixin represàlies ha fet que els Mossos enviïn unitats antiavalots al hospital.

Quatre unitats del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) han acudit al lloc, encara que no han pogut atendre els ferits, que han estat traslladats al centre hospitalari per part d’amics i familiars.