Dos morts, un d’ells un bomber, i 17 ferits en una explosió en una gasolinera d’Itàlia

Dues persones, una d’elles un bomber, han mort avui en una explosió que s’ha registrat en una benzinera de Salaria, al centre d’Itàlia. En el succés s’han registrat 17 ferits, tres d’ells molt greus. Per causes que es desconeixen i que s’estan investigant, s’ha produït una gran explosió que ha arribat a afectar les persones que es trobaven al lloc i també algunes que es trobaven en les proximitats de l’estació de servei. El bomber mort passava casualment pel lloc, sense estar de servei, i es va aturar en veure l’explosió per activar l’alarma i ajudar els ferits. L’explosió va ser molt virulenta, com es pot comprovar veient la situació en què van quedar els vehicles que es trobaven al lloc i que van ser desplaçats fins a 80 metres de distància. Una segona deflagració va afectar el funcionari del servei d’extinció.

Les flames van arribar una carretera pròxima, on es va trobar un altre cadàvers. El cos policial dels Carabinieri ha iniciat una investigació per conèixer què va provocar la ignició del combustible.

Port de Tarragona