Troben el cadàver d’un home nu i amb un objecte a la gola en una casa d’Artesa de Segre

El cadàver es trobava a una casa del carrer de l'Amadeu. / GM

Els Mossos d’Esquadra han informat de la troballa del cadàver d’un home d’avançada edat en un domicili d’Artesa de Segre, ahir a la tarda. El cos presentava signes de violència d’origen criminal i per aquest motiu la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) del cos policial ha obert una investigació. El cos es trobava al número 9 del carrer de l’Amadeu, a la població de la Noguera, i segons una primera apreciació forense és possible que la mort s’hagués produït fa una setmana. La víctima estava nua i tenia un objecte a la gola. Els primers indicis apunten que es tracta de l’inquilí de l’habitatge, Josep Maria S.F., de 74 anys d’edat, una persona coneguda a la població, ja que durant uns anys va ser director de l’ràdio d’Artesa de Segre.