La Policia Local de Banyoles redueix a un home que es va presentar a la comissaria amb un ganivet de cuina de mig metre

Efectius de la Policia Local del municipi de Banyoles, a Girona, s’han reduït a un home que ha cridat a les portes de la comissaria armat amb un ganivet de cuina de 55 centímetres, una navalla i un punxó. El succés ha passat cap a les cinc de la matinada, minuts després que l’individu llancés al carrer objectes des del balcó del seu domicili. Aquest fet va provocar que patrulles de la Policia Local i de Mossos d’Esquadra haguessin de acudir al lloc, tot i que van optar per no intervenir a causa de que la presència policial alterava encara més el seu estat d’excitació, motiu pel qual era difícil calmar-lo. No obstant això, l’home va decidir sortir de casa i dirigir-se al lloc de la Policia Local, on els agents van veure com s’amagava algun objecte entre les seves robes, ja que a l’avantbraç portava el ganivet de cuina.

El veí de Banyoles es va resistir a ser detingut i identificat. En el registre que se li va realitzar posteriorment, es va descobrir que portava una navalla a la caçadora i en els seus genitals ocultava un punxó. Els Mossos d’Esquadra s’encarregaran de custodiar a la comissaria fins a la seva posada a disposició judicial.

Port de Tarragona