FLASH: Dos morts a l’estavellar-se una avioneta contra l’edifici d’una gasolinera a Badia del Vallès

Dos ocupants d’una avioneta han mort a l’estavellar-se l’aparell sobre l’edifici que alberga una gasolinera en els seus baixos, quan s’aproximava a l’aeroport de Sabadell. El xoc s’ha produït cap a les cinc de la tarda. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha confirmat la mort dels ocupants de l’aparell quan s’ha produït la col·lisió contra l’edifici. Set dotacions de Bombers de la Generalitat actuen en l’emergència, que no ha provocat cap incendi. Una de les primeres tasques que han dut a terme Bombers ha estat donar suport a la cua de l’avioneta perquè no caigués de la terrassa on ha caigut. Quatre dotacions de Mossos d’Esquadra han acudit al lloc, així com efectius de la Policia Local.

Protecció Civil ha activat l’alerta del pla Aerocat. L’Aeroport de Sabadell ha confirmat al CECAT que l’avioneta tenia base a Sabadell i havia sortit aquest matí direcció La Cerdanya. L’aeroport ha activat la Fase d’Emergència general, i ha habilitat la Sala de Crisis per si és necessària. Des de Protecció Civil s’està en contacte permanent amb l’aeroport de Sabadell fins a la comunicació de l’accident als familiars.

Port de Tarragona