Un camioner espanyol dispara amb una escopeta de fogueig contra els «armilles grogues», a França i fuig de la Policia

Un camioner ha estat detingut per la policia francesa a Besiers després de disparar contra els manifestants que tallaven la carretera i que són coneguts ja com els «armilles grogues». El conductor, de 60 anys, va treure una escopeta de la cabina del camió quan no va poder avançar i va disparar en diverses ocasions. Els manifestants van respondre a l’atac llançant objectes contra el camió i trencant el parabrisa del vehicle. Un dels «armilles grogues» va resultar ferit en una mà.

La policia va iniciar una persecució després del camió, però el conductor va desobeir les ordres dels agents i va ser necessari disparar als pneumàtics per detingués el camió. Quan els policies es van acostar per identificar-lo, va extreure de la guantera una pistola Taser, el que va provocar que hagués de ser reduït. Per a això, es van utilitzar porres que li van provocar algunes ferides de les quals va ser atès a l’hospital de Béziers. Posteriorment, va quedar detingut a la comissaria de policia de Béziers.

Port de Tarragona