FLASH: Tres morts i nou ferits en un tiroteig en un mercat nadalenc d’Estrasburg

Un home ha disparat a un grup de persones en un carrer de vianants del centre d’Estrasburg, on se celebra un mercat nadalenc, provocant tres morts i nou ferits, segons el ministre d’Interior francès, Christophe Castaner. El succés, ocorregut cap a les vuit del vespre, ha provocat que el president del Parlament ordenés el tancament de l’edifici. La policia ha ordenat als veïns de la zona que no surti de casa, mentre tot el centre històric de la ciutat està tancat a la recerca de l’individu, que no ha pogut ser detingut, tot i que ja es coneix la seva identitat.

Minuts després de l’atac, s’ha produït un nou tiroteig a la zona de Neudorf, on pel que sembla policia i perseguit han protagonitzat un intercanvi de trets. Un d’ells hauria ferit al presumpte terrorista, Chérif Chekatt, de 29 anys i de nacionalitat francesa. El domicili de Chekatt havia estat registrat aquest matí ja que la policia havia indicis que podria estar preparant un atemptat terrorista a les pròximes hores. En arribar els agents al seu domicili, ell ja no hi era i han trobat a la casa dues granades de mà. La Fiscalia Antiterrorisme francesa investiga el cas. De moment (00.12 h.) l’individu no ha pogut ser detingut i es tem que hagi pogut fugir en direcció a Alemanya.

Port de Tarragona